PATAGONIA - Patagonia9
Instances of me for speaker TER

181TERme parece &e porque era sí .
  meme.PRON.OBL.MF.1S pareceseem.V.3S.PRES porquebecause.CONJ erabe.V.13S.IMPERF yes.ADV .
  I think so, because it was, yes
194TERa mí me gusta porque a su vez vamos a poder sacar unas fotos .
  ato.PREP me.PRON.PREP.MF.1S meme.PRON.OBL.MF.1S gustalike.V.3S.PRES porquebecause.CONJ ato.PREP suhis.ADJ.POSS.MF.3SP.SG veztime.N.F.SG vamosgo.V.1P.PRES ato.PREP poderpower.N.M.SG.[or].be_able.V.INFIN sacarremove.V.INFIN unasone.DET.INDEF.F.PL fotosphoto.N.F.PL .
  I like it because we will be able to take some pictures
896TER+< me gusta la crema sí .
  meme.PRON.OBL.MF.1S gustalike.V.3S.PRES lathe.DET.DEF.F.SG cremacream.N.F.SG yes.ADV .
  I like cream, yes
980TERel médico me dijo que no comiera tortas y con crema y todo eso .
  elthe.DET.DEF.M.SG médicomedical.N.M.SG meme.PRON.OBL.MF.1S dijotell.V.3S.PAST quethat.CONJ nonot.ADV comieraeat.V.13S.SUBJ.IMPERF tortascake.N.F.PL yand.CONJ conwith.PREP cremacream.N.F.SG yand.CONJ todoall.ADJ.M.SG esothat.PRON.DEM.NT.SG .
  the doctor told me not to eat cakes and with cream, and all of that
985TERlo que me gustó comí .
  lothe.DET.DEF.NT.SG quethat.PRON.REL meme.PRON.OBL.MF.1S gustólike.V.3S.PAST comíeat.V.1S.PAST .
  what I liked, I ate
1001TERy otra cosa que a mí me gusta mucho es la mayonesa .
  yand.CONJ otraother.ADJ.F.SG cosathing.N.F.SG quethat.PRON.REL ato.PREP me.PRON.PREP.MF.1S meme.PRON.OBL.MF.1S gustalike.V.3S.PRES muchomuch.ADV esbe.V.3S.PRES lathe.DET.DEF.F.SG mayonesamayonnaise.N.F.SG .
  and another thing I like a lot is mayonnaise
1048TER+< y vinagre me gusta .
  yand.CONJ vinagrevinegar.N.M.SG meme.PRON.OBL.MF.1S gustalike.V.3S.PRES .
  and I like vinegar

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